Post by imanelinflir on Mar 5, 2022 6:13:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: Brain Teaser Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: Brain Teaser Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: Brain Teaser Games 2022 version ▞▞▞
Mislim da je ovo smiješna zabavna igra koja vam može pomoći da prođete kroz vrijeme
Previše oglasa. Igru čini neugodnom. Deinstaliram.
Zabavno je, ali ima previše oglasa, da se ne isplati
do sada bez reklama za ništa i zanimljivo je da vidimo što će se dogoditi u sljedećih nekoliko razina ako se nastavi, preporučam
Vrlo lijepe zagonetke. Osjećam se kao fijuk. To me čini promatračkim i učim. Ne uznemirava um. Odličan posao
Dobra ideja, ali previše i dugih oglasa nakon deset sekundi igre
Ovo više nije čak ni aplikacija za igranje. To su samo reklame. To je sve. Nemojte se čak ni truditi preuzeti ga dečki. Nije vrijedno preuzimanja. Uz to vas maltretiraju da kupite verziju bez oglasa. To je podvala. Stalno vas maltretiraju reklamama i da kupite njihovu verziju bez oglasa. Iznervirao sam se nakon prva 2 oglasa i izbrisao sam aplikaciju.
previše oglasa .. igra je gud .. ali oglasi su uznemirujući .. pa deinstaliranje
Platio sam bez dodavanja... zašto ih moram gledati da bih dobio dodatne bodove nakon svake zagonetke
ova igra je tako dobra da nema puno reklama za sada tako dobra
Igra je zanimljiva, ali te jeftine reklame smetaju..
Ovo je savršena igra. Samo ti je trebao mozak. Vrlo laka igra. Nema toliko dodataka u ovoj igri. U jednom satu završim 50 razina. Jako mi se sviđa ova igra.
Aplikacija blokira pitanje o ocu Milesa. Ne dopušta mi da pokažem kao dokaz zapravo tetovažu na njegovom zapešću.
Braindom 2: Brain Teaser Games Word xdv
Put do mnogih oglasa postoji 1 nakon svake zagonetke .. Provodim više vremena gledajući oglase nego na bilo koju slagalicu
Zabavno je igrati, ali put do mnogih oglasa!
U početku je bilo prilično zabavno. Uživao sam u svim zagonetkama i uživam u činjenicama o različitim ljudima u povijesti. Nažalost, zagonetke nisu uspjele. Pokušavam kliknuti na stavke i ne rade. Kupujem nagovještaj samo da bih otkrio da sam bio u pravu. Zatim nastavljam pokušavati i nakon otprilike pedeset pokušaja radi ono što želim. Pokušao sam to ignorirati, ali je bilo jako bolno.
Zabavno, ali 30 sek. oglasi nakon svake uspješne razine bili su previše iritantni. Bit će deinstalirana.
Igra je zabavna. Samo igra ne radi dobro. Nije dirljivo. Dotaknuo sam ispravne stvari za korištenje kao dokaz, ali ne radi ili se ne pojavljuje. Pritisnem hint i upravo je ono što im pritišće. Na primjer sušilo za kosu u jednoj od razina, pritisnem ga za korištenje, ali nema ništa. Pritisnem hint i kaže da koristim sušilo za kosu. Već sam ga pritisnuo barem 100x ali ne radi mi. Nadam se da će se kvarovi popraviti kako bih mogao nastaviti igrati.
Sviđa mi se ova igra. To vas tjera da razmišljate izvan okvira i promatrate okolinu. Da su cijene pretplate za mjesec dana, a ne samo za 1 tjedan, kupio bih jednu. Ali budući da nije i da ima mnogo reklama i dugih reklama, nažalost neću ovo ponovno igrati. 6,99 USD ukloniti oglase. 6,49 $ 500 Moždanih bodova. 8,99 $ 250 Moždanih bodova + uklanjanje oglasa. 11,99 USD 500 bodova mozga + uklanjanje oglasa. 10,99 USD 100 bodova mozga + uklanjanje oglasa + tjedni kotač ×2.
Ovo bi mogla biti dobra igra, ali reklame su neodoljive.
Odabrao bih točan odgovor, a onda piše "pokaži svoj dokaz". U jednom sam slučaju nastavio dodirivati povećalo, ali ono se nije mijenjalo sve dok nisam morao upotrijebiti tipku za nagovještaj koja koristi 50 novčića. To prisiljava igrača da koristi gumb tako da morate gledati reklame. Užasna igra.
Deinstaliranje. Ozbiljno, NE trebaju vam 2 oglasa svaki put kada se zaslon promijeni! Oglasi su postali mnogo bolji, ali ponavljanje slika i ono što trebate shvatiti na istoj slici je neugodno.
Waaaaaaay previše oglasa. Za svaku sitnicu koju napraviš moraš pogledati reklamu.
Tako je zabavno igrati igru koja vam jednom tjera mozak da malo proradi. Hvala, definitivno je zabavno i izazovno!!
kreativna igra koja izoštrava vaše vještine ispitivanja
Sviđa mi se, onima koji se žale na oglase možete igrati ovu igru izvan mreže samo da znate, i radi savršeno dobro. Nevjerojatan ton igre potencijala.
Izgledalo je kao zabavna igra, ali se smrzava nakon svake igre. Oglasi se prekidaju nakon svake utakmice, a zatim se ponovno zamrzavaju. Ne mogu ga igrati,
Bilo bi dobro, ali razine se ponavljaju puno puta, previše je lako i ima previše dodavanja.
Ultimate Fishing Simulator Simulation zqv
Meni je to sjajna igra jer volim rješavati probleme, ali imam jednu zamjerku, a to je da kad pritisnem tipku ponekad se jednostavno prikaže nasumični oglas, ali osim toga, to je odlična igra.
Braindom 2: Brain Teaser Games So‘z o‘yinlari uyop
Igrao 8 razina s 10 reklama dobra igra, ali previše reklama
Braindom 2: Wer sagt die Wahrheit? Löse das Rätsel Worträtsel ioec
Braindom 2: Zabavne mozgalice Игре са речима tvxq
to je zgodna igra bez oglasa na svakoj razini koju prođete. sjajno vrijeme za pronalaženje dokaza.