Post by imanelinflir on Mar 5, 2022 6:16:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deblocați Puzzle cu Bile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deblocați Puzzle cu Bile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ crește toate hack-urile ▞▞▞
▞▞▞ Deblocați Puzzle cu Bile 2022 version ▞▞▞
Soap Cutting - Satisfying ASMR Mô phỏng thue
jocul e groaznic de prost si nu ma lasa sa svriu daca nu puneam steluta
O mizerie , dupa fiecare nivel , reclama ! Nu pierdeti timpul ! I-am dat totusi o steluta pentruca de altfel jocul ar fi relaxant !
Foarte foarte dragut. Destul de complicat.
Este un joc single,putină gîndire.
블록 해제 - 블록 퍼즐 퍼즐 mdz
Nu imi place jocul .Dupa fiecare nivel apare o reclama si e prea usor . Primele nivele inteleg ca sunt usoare dar si la nivelul 21 (pana acolo a ajuns ( exact acum l-am terminat ( in 3 secunde) cand scriu aceasta recenzie) ) sa fie atat de usor 😠😠😠😠
De obicei nu mă plâng de reclamele cu aplicații gratuite, pentru că îmi dau seama că facturile trebuie plătite. Acest joc, totuși, este ridicol. I-am dat douăzeci de niveluri și am petrecut mai mult timp pe reclame decât jucând jocul. Nu, mulțumesc, nu este un joc atât de grozav pentru început. Dezinstalare.
Sunt doar la nivelul 4 și au arătat deja 7 reclame!
Un anunț după fiecare nivel? Nivelurile nu cresc în dificultate? Mă întreb de ce umplu portofelele dezvoltatorilor cu fiecare nivel. Concept grozav, dar după 10 niveluri cred că am terminat să-ți dau bani.
Iubesc jocul, urăsc reclamele, băieți ar trebui să faceți ceva în privința asta
Reclamele sunt atat de multe
Foarte relaxant și provocator, dar este foarte ușor.
Îți va îmbunătăți abilitățile creierului și capacitatea de a rezolva orice problemă în orice situație
Jocul este ușor .
😙
oana_sofrone pe insta💅
Prea multe reclame chiar dacă dezactivați datele.
Serios? O adăugare pe nivel?? Adăugări enervante și jocul este prea simplu... Adică, caut un puzzle care să dezvolte creierul.. Oricum, tot e bine dacă ai prea mult timp liber în mână, atunci acest joc este gata, dar nu l-am dezinstalat. după câteva minute de joc
A descărcat și a ajuns la Nivelul 20 în aproximativ 5 minute. Fiecare nivel este foarte rapid și nu este deloc o provocare. Concept interesant, dar creșterea dificultății este foarte lentă. Imagine statică Anunț după fiecare nivel cu anunț video și după fiecare câteva niveluri, motiv pentru care 2 stele par mai multe reclame decât un joc!
Este chiar fain
Joc foarte relaxant. Mă ajută de fiecare dată cu anxietatea mea. Chiar îmi place
Îmi place jocul dar are prea multe reclame
Toată lumea a spus-o deja. Sunt mult prea multe reclame (una după fiecare nivel) și nivelurile sunt mult prea simple (am ajuns la nivelul 60 și aproape toate nivelurile au durat mai puțin de 10 secunde).
User e interesant.
Este un joc de ucidere a timpului, nu chiar greu, sunt la nivelul 1002 și, dacă nu doriți reclamele, puneți telefonul în modul avion, funcționează la majoritatea jocurilor. Câte niveluri sunt? 😟 Jocul se termină vreodată? 😟
Deci, jocul este extrem de ușor, nu foarte provocator! Nivelurile sunt punctate cu 1, 2 sau 3 starturi, în funcție de faptul că ai prins toate stelele, este aproape imposibil să nu le prinzi!Și devine oribil cu cantitatea de reclame de pe el! Petreci câteva secunde la fiecare nivel, de fiecare dată când termini un nivel primești o reclamă, asta înseamnă că primești o tonă de reclame în câteva minute... Și grafica nu este ca reclamele...
Trageți fără minte un bloc, apoi urmăriți reclame de 5 secunde. Aceasta nu este o exagerare, deoarece Ada apare la fiecare zece secunde. Absolut acru orice experiență pe care o am cu magazinul de jocuri deja mai puțin stelar.
Numai reclamă
Unblock Ball - Block Puzzle Dėlionė zchm
Nu devine nici pe departe provocator până la nivelul 45! Și chiar și atunci este încă prea ușor.Nu pot înțelege de ce creatorii de jocuri nu și-au dat seama că cheia pentru a face un joc captivant este să permită un joc consistent, fără întreruperi frecvente. Cu alte cuvinte, rulați un anunț mai lung la fiecare câteva niveluri. Nu o reclamă scurtă la fiecare nivel. Dezinstalarea tocmai din acest motiv.
Unblock Ball - Block Puzzle Puzles geob
Atbloķēt bumbu - bloķēt puzzle Atjautības spēles eur
Jocul este relaxant ,dragut,grafica buna . Foarte bine ar fi daca mai scoate.ti din reclame ...usor usor din relaxant devine enervant asteptand acele secunde ,nu putine 20,28 sa treaca...mmmda sper sa tine.ti cont.Multumesc
Acest joc este în regulă după atâtea lor reclame și nu pot să-l suport, dar este încă un joc foarte bun, ca un exercițiu, găsesc că l-aș juca toată ziua, dar sunt atât de multe reclame încât nu le pot suporta, așa că ai putea obține asta, dar doar așa că știi că sunt multe reclame, aceasta este fiica Gina.
Vreau să dau stea negativă pentru această aplicație, dar opțiunea nu este disponibilă, așa că dau 1 stea.... Doar o aplicație iritantă, multe reclame și chiar și după fiecare 1-2 secunde de Puzzle arată adiții lungi..
De ce sunt multe reclame!?
Ca jocul. Un joc, o reclamă. Prea multe reclame. Nu cred că unul la unu este un schimb potrivit pentru a vă juca jocul.5/1 poate. 1/1 niciodată.
Reclame după reclame. Eu înțeleg ca așa fac bani, dar în 3 sec rezolv nivel și aștept apoi 5 sec sa dau skip... Mai lungă reclama decât să apuc să mă joc.
Superb