Post by imanelinflir on Mar 5, 2022 6:29:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
В миналото тази игра ми беше любима, но в новите актуализации цялата игра е променена. Не мога да правя повече монети в безкраен режим, за да купя каквото и да е оръжие или замък, защото безкраен режим има система за билети. Сега е трудно да се правят повече монети. И енергията свършва много бързо. Предлагам ви да премахнете билетите и енергийната система. Тогава играта ще изглежда по-интересна за игра. Нямам никакъв проблем, освен тези две неща, цялата игра е най-добрата и по-привлекателна. Благодаря на всички вас (Екипът на Catapult).
Дайте нови нива. Всички в очакване на нови нива и по-дълги времена.
The Catapult 2 پرتحرک fqyq
След тази актуализация загубих целия си напредък. Влязох с моя акаунт, всички постижения се показват, но няма напредък в нивата. Сега какво мога да направя?
Играта е много забавна. Различни начини да защитите крепостта си или да подобрите катапулта или амунициите си. Монетите бяха малко скъперни, но ви дават достатъчно, за да продължите. Бих оценил по-високо, но рекламите просто изтощиха всяко желание за игра. В края на ниво ви питат дали искате да гледате реклама, за да удвоите монетите си, вие казвате не... Тя така или иначе ви показва реклама и след това не ви дава точките. . Нямам нищо против някои реклами, но това беше постоянно и малко шамар в лицето на играча.
Този скъпоценен камък започва страхотно, но след като стигнете до ниво 8ish, враговете имат много по-добри неща, отколкото вие вероятно някога ще играете законно. Това е непрекъснат цикъл, в който получавам един изстрел от земята, движещи се катапулти и моите изстрели не им правят нищо. Наистина, ще ги ударя, а на тях просто не им пука. Всички надстройки са твърде скъпи и не правят разлика. Бихте си помислили, че допълнителната броня на катапулта ще поеме поне един изстрел. Не е, освен ако не сте истински късметлия.
Това е страхотна игра! Това е страхотна игра да използвате вашата точност, за да унищожите опонентите си! Лесна за издигане и закупуване на броня и след като купите можете да надстроите, купувайки това, което ви е необходимо, за да унищожите противника! Обичам го! Горещо препоръчвам тази игра за унищожаване на другите! Страхотен! Забравих да спомена?! търси!! търси и унищожи!!! Иска ми се да мога да ви дам 10 звезди!!
Платено за надграждане. Плащането е извършено успешно. Но монетите не са се увеличили в играта.
Добра игра, но далеч от много реклами. Нарушава потока
PvP режимът е наистина ужасен, тъй като никога не знаете как се представяте срещу противника. Също така катапултът има много ограничени възможности за прицелване и хвърляне. Също така PVP режимът никога не се зарежда. Само след няколко опита може да успеете да играете. Сигурен съм, че PvP режимът има много недостатъци. Горната част на дясната страна не дава правилна картина. И понякога изглежда, че избира единиците самостоятелно и няма яснота дали опонентът е истински или просто някакъв бот. Силно разочарован и от отговора.
Досега доста добре, наградите изглеждат постижими без да се влагат твърди пари. (Ще видим как това ще продължи в играта). Много реклами, но евтини за премахване. Отличен геймплей.
Добра игра за малко, но досадните реклами всяка пауза в играта я правят невъзможна за игра. Кога разработчиците ще разберат, че рекламите съсипват игрите. Имам няколко игри без реклами, които са страхотни. Catapult 2 не е един от тях, деинсталиран
Наградите от играта едва стигат за закупуване на амуниции. И те са едни и същи реклами отново и отново и отново почти всеки път, когато сменяте екрана.
Пристрастен съм към тази игра. Прекарвам много в тази игра, но получавам голяма възвръщаемост с тази игра, като изкарвам всичките си разочарования върху онези, които се опитват да взривят замъка ми. Ааа!!! Аз съм заседнал на ниво 50. АКТУАЛИЗАЦИЯ: 30 ноември най-накрая победих тази измишльотина на ниво 50.
Твърде много реклами. Забавна игра, но... алчни създатели. 30 секунди забавна игра, последвани от 30 секунди реклами между тях. Не съм виждал толкова много реклами от 30 минути, откакто се отървах от кабела.
The Catapult 2 Акционе dpu
Забавна игра. Трябва да има опция, когато се стремите контролите да не се обръщат. Бих оценил 5/5, ако имаше такава опция. Обърнати контроли = Когато дръпна назад канона и преместя пръста си надолу, канонът се издига нагоре / ако преместя пръста си нагоре, канонът се спуска надолу. Ако изключим обърнато, когато преместя пръста си нагоре, канонът ще се насочи нагоре, а когато преместя пръста си надолу, ще се движи надолу съответно.
Игра мами. Не дава награди при спечелване и замразява играта ви в определени моменти, за да гарантира, че ще бъдете победени. Играта все още мами. Изглежда, че няма да ви позволи да напреднете, докато не похарчите пари за надграждане. Замразява действието ви, докато врагът ви удря до смърт. Просто измамна тоалетна игра. Искате ли да го поправите? Спрете да мамите и позволете на играчите да напредват, без да харчат пари. Друга корекция позволява на играта да регистрира корекции на играчите, без да ги убива. Изневярата само се влошава. Щитът няма да работи
Mast hai boosssssss, но осигурете следващия етап ....т.е. повече от 450 или игра от следващо ниво, моля, и добавете нещо различно....... Ab към следващата предоставяте мистерия на karo after desert......hadd hai yaar......
За да помогне за подобряването. Намалете цената на надстройките. Един играч може да получи само няколко златни фигури на рунд. Отнема много време, за да спечелите достатъчно злато за надстройки. Играчът трябва да се чувства така, сякаш получава сделка за нещата. Просто моите мисли. Струват много. С цената на надстройките не е наистина приятно. Дори цената на пакетите за играчи е твърде висока за малките артикули, които получавате. Вие печелите пари за всяка реклама и надценка. Това е игра добре, ако сте напълно отегчени и няма какво друго да правите.
Най-добрата катапултна игра!/15/2020 Актуализация OK Сега играта се срива, аз съм на ниво 17 и това е всичко, ще опитам да я преинсталирам и да видя какво ще се случи. Благодаря
Беше добър ранен етап, но тогава няма ясна стратегия за снарядите. Не си струва да отделяте много време за това.
Повишаване на оценките до 3 звезди. Railgun обаче е много неточен. Имате по-добър успех с двойната ракета за изстрелване. Безкрайното настроение е ГОЛЯМО изключване. Нямате огнева мощ или защита при надграждане, за да съвпадате с враговете. Предлагам ви да не го играете, докато не стане възможно да играете. Нещото за копаене на земя, което се появява преди замъка, унищожава цялата защита и дронове с едно появяване, след като плати толкова много за тях. Плазматорът не е ефективен, глупост. Нуждаете се от 3-то умение, за да имате някакъв успех
Страхотна забавна игра. Дефо си струва да се играе. Дадох му само четири звезди, когато надстроих телефона си и това означаваше, че трябва да рестартирам от самото начало, което намерих доста досадно. Но добра забавна игра.
Страхотна игра 👌👌👌
добър първоначално ... обаче се изискват твърде много игри, за да се купи добра машина... По-късни етапи, когато можете да получите изстрел, вие сте застреляни от оръдия и други..... твърде нереалистично....
Farm City: Farming & City Building Casual hind
Тази игра е добра, по време на блокиране я играехме толкова много, но няма ниво след нивото на десерта и няма опции след последните оръжия, които нямат графика.
Съвсем сигурен съм, че това, което изпитвам, е бъг, не съм сигурен дали другите го изпитват. Но не мога да използвам оръжието си, дърпам назад с пълната си мощност и пускам и сякаш снарядите ми се удрят в невидима стена пред лицето ми. Придвижват се с един инч напред, след което отскачат назад зад моя герой... Опитах това с други видове пистолет със стрела, двоен требюше, оръдие, всички те няма да стрелят навън, само отскачат от някаква невидима стена.
Добра игра за прекарване на времето. Отнема много време за генериране на злато за закупуване на надстройки. затова му дадох 2*
Обичайте играта, докато напредвате през нивата, трудността се увеличава, когато враговете стават по-силни, но можете да противодействате на това, като увеличите силата на вашия замък, оръжия и т.н. Когато се срещнете с шеф, обикновено отнема няколко опита, за да получите подходящи оръжия на място, за да го победите. Въпреки това се сблъсках с проблем на ниво 210 през зимата. Изглежда, че няма възможен начин да свалите този шеф. Имам възможно най-здравия замък и най-силното оръдие, но нищо, което правя, дори няма да започне да отслабва нещото, преди да ме извади. Изпускам ли нещо? Наслаждавам се на добро предизвикателство, но ниво 210 изглежда малко несъответстващо.
Смених телефона си и загубих целия си напредък. Някакъв бъг...
Невероятна и страхотна игра, която играх днес невероятен cratote. Трябва да подобрите модификацията в структурата на човека и някаква реалност....
Mancınık 2 Aksiyon iyj
Máy bắn đá 2 Hành động rem
много досадно, когато се опитвате да играете онлайн... въпреки че показва 50-100+ потребители... дори и да показва безплатни игри за присъединяване... ще ви отнеме от 10 минути до 30 часа на час, за да се присъедините към игра
Mancınık 2 Aksiyon hcn
Всеки път, когато се появи реклама, играта увисва и екранът става напълно празен. Глупаво кодиране. Върнете се към чертожната дъска. Как може толкова лека игра да се държи така.
Играта има потенциал наистина страхотни звукови ефекти и графики, но се чувствам лесно, постоянно хвърлям каменни топки, защото те са безкрайни и прави много лесно печеленето, моля, добавете лимит, за да можем всъщност да мислим, преди да хвърляме на случаен принцип.
Страхотна игра, но бъгава. Някои от опциите, които увеличават вашите монети, вече не работят. Съобщих за проблемите, но те все още са счупени. Играйте на свой собствен риск. Аз от една страна ме няма.
Няма да стартирам играта на моя ipad. Имам го на телефона си и се зарежда добре😬 Опитах да деинсталирам и преинсталирам много пъти, разочароващо, защото всъщност харесвам играта!
След актуализацията има повече грешки, като моите снаряди не се регистрират и простият катапулт на врага, който отнема само една стрела от моята балиста, сега отнема поне три стрели и почти всички вражески са оръжия с желязна броня и босовете, които сте направили те са прекалено засилени, напр. Бях победил шефа на ниво 20 много лесно в предишната актуализация, но сега направих 3 опита да го победя, но не мога да го победя заради бронята и оръжието му (казвам за силата му😡