Post by imanelinflir on Mar 5, 2022 6:32:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop The Ice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop The Ice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratora resurss ▞▞▞
▞▞▞ Pop The Ice 2022 version ▞▞▞
Tas ir jautri
garlaicīgi pēc kāda laika
Pop The Ice ஆக்ஷன் ugv
Pārāk daudz reklāmu, tas ir tik stulbi. Es mēģināju izslēgt Wi-Fi, lai reklāmas tiktu pārtrauktas, bet tas man tikai radīja vairāk reklāmu. Tas ir stulbi.
nevarēja beigt spēlēt. tā ir vienīgā spēle, par kuru es būtu maksājis, ja man būtu nepieciešams
Jautri un prasmīgi izstrādāts.
Nav liels ventilators un daudz ko papildina
Yuy
Garlaicīgi un tik daudz sludinājumu
Labi
Masta spēle ļoti bieži tiek pilnībā izmantota laika pavadīšanai, īpaši, kad esat birojā
Immortal Rogue Actie cwyy
Pop The Ice پرتحرک wcu
Spēle progresēja ļoti tālu, bet, kad mans tālrunis tika restartēts, viss mans progress bija gonr
nevar izslēgt vibrāciju
Es ienīstu šaurā stikla augšpusē un steidzīgā stikla kombināciju zemāk ar griezumu zemāk 😡 tāpēc lūdzu!!! Padariet to vieglāku! 😢
Šī bija stulbākā spēle, kādu mana māsa jebkad spēlējusi
Lieliska spēle, izaicinoši līmeņi
Kad es izeju no šīs spēles, tā atgriežas pirmajā līmenī
Pop The Ice 動作 etgf
Dažreiz pēc tam, kad ledus neparādās tasītē, es izmantoju OnePlus 5 uz Oreo, turklāt skaņām, kad tās ir izslēgtas, vajadzētu palikt, lai arī tad, ja lietotne ir aizvērta, bet tā netiek aizvērta,
lūdzu, izslēdziet vibrāciju, mans tālrunis vibrē pārāk spēcīgi
Kad es tiku pie priekšnieka numura 5 pēc tam, kad atdzīvojos pulksten 7, kauss bija nepareizā vietā.
pārsteidzoša spēle. notīrīti visi posmi, lūdzu, atjauniniet..
Mēs tērējam savu dārgo laiku, lai skatītos reklāmu, lai atdzīvinātu dzīvi, un tad notiek kļūme...
Jautra spēle, bet dažas ievērojamas problēmas. Pirmkārt, šai spēlei ir liels Rng daudzums. Viena no krūzēm noslīd no malas, un jums tā ir jāiekļauj, pirms tā nokrīt. Diemžēl, tā kā novietojums ir nejaušs, 99% gadījumu krūzes nekad nesastājas rindā, pirms tās nokrīt, un tāpēc nav iespējams to veiksmīgi pabeigt, ja vien jums nepaveicas vairākas reizes pēc kārtas, kas notiek reti. Turklāt katra kļūme rada īpaši skaļu vibrāciju, ko nevar izslēgt. Labojiet šo, lūdzu.
Diezgan garlaicīgi, nemaz neizaicinoši. Es bez piepūles ieguvu 40. līmeni
Lūdzu, dodiet iespēju izslēgt ārprātīgo vibrāciju 😤
Viņa labā spēle
Tā WAAAAAAAAAAAAYYY pārāk aizkavējusies. Turklāt ik pēc 5-10 sekundēm es saņemu sludinājumu. Es pat nejokoju! Lūdzu, izlabojiet to.
forši
Dizains ir foršs, koncepcija ir forša, mazas reklāmas, bet nav impulsa sajūtas, šķiet patiešām robotisks
Spēle ir pareiza, taču ir daudz reklāmu un uznirstošo logu, lai reklamētu citas jūsu spēles. Atinstalēta.
IZDARĪJIET IESPĒJU, LAI PĀRTRAUKTU VIBRĀCIJU!!!!!!
Pop The Ice Aksi ela
Tas izdodas
Pop The Ice ஆக்ஷன் yyr
Ļoti labi
tas ir tik garlaicīgi
Vienkāršs, bet saistošs. Izaicinoši, taču nav nomākta. Kā vienmēr ar Orangenose spēlēm, reklāmu ielaušanās ir samazināta līdz minimumam. Noteikti ir vērts lejupielādēt.
Tas ir labi, bet tas neglābj manus līmeņus! Man katru reizi jāsāk no pirmā līmeņa no jauna