Post by imanelinflir on Mar 5, 2022 6:41:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Cultures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Cultures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Cultures 2022 version ▞▞▞
Celková hra je velmi zábavná a moc jsme si ji užili. I když je hra technicky zdarma, může být trochu divná, jakmile se události a doba bronzová spojí dohromady, dojde vám místo, nemůžete postavit kasárna na Kalvárii, jediný způsob, jak je postavit, je buď koupit rozšíření za drahokamy nebo prodat nějaké budovy, abyste pak mohli postupovat hrou
Hodně kvalitní hra. I když jsem teprve v době bronzové tak za mě super to že postup a budovy, jejich vylepšení je omezeným výzkumem a díky tomu víte co máte stavět a vylepšovat. Cesty se staví sami u budovy a nemusíte překopávat jak ve forge of empires každý týden celé město
Nelze se přihlásit do hry. Stále to hlásí "server nedostupný". Budu znovu hlasovat pro hvězdu, pokud se vám podaří problém vyřešit
je cool hra
cool anime grafika chillside. žádný plat, jen hrajte
Taková osvěžující a dobře udělaná hra. Je to tak krásné, relaxační a zábavné! Výborně vývojáři! ❤️ Malá poznámka – bylo by krásné mít ve hře dynamické počasí a denní noční cykly, na které budou pracovníci reagovat!
Zajímalo by mě, zda se náklady na hledání pokladu „Pokusy o koupi“ mají každý týden resetovat, nebo se neustále hromadí?
Skvělá hra na hraní a má obrovský potenciál. Přesto se cítí trochu nevyváženě, pokud jde o požadavky na zdroje potřebné pro výzkum a stavbu. Například šílené množství železných přívěsků a lněných košil je vyžadováno pro budovy a výzkumy ještě předtím, než je můžeme vyrobit. Ano, vím, že se ve hře obchoduje, ale získat je obchodováním je velmi časově náročné. Zvlášť když jste F2P. Doufám, že vývojáři zváží trochu vyvážení hry, aby si ji všichni užili
Hra je velmi dobrá, grafika je na jedničku a je snadno hratelná, aniž byste museli cokoliv platit, stačí použít hlavu s drahokamy zdarma. ŘÍKÁ TO!Na drahokamy (prémiová měna) je třeba se dívat, poměr peníze/zisky je neuvěřitelně nízký. 5 GBP za 550 drahokamů, ale poté, abyste získali další rozšiřující slot, jeho 490 drahokamů a 8 zbývajících, při tomto poměru bude později otevření krabice 5x5 stát téměř 100 GBP, což je naprosto směšné! Otevřete další SLOT! v budovách 150
Byl to den hraní. Zatím je to v podstatě lineární progresivní nečinná hra. Bojová aréna není moc strategie nebo akce. Umění je ale hezčí než spousta nečinných her
Opravdu příjemná hra. Tempo hry je skvělé. Někdo prostě chce všechno zadarmo a najednou. Možná zkuste podpořit vývojáře, aby postupovali rychleji a přestali si stěžovat. GGs vývojáři, pokračujte v dobré práci.
Zatím je lepší nepřítel.
Rise of Cultures Strateške igre ndl
Skvělá hra ,hratelnost ,grafika , čeština ,zatím není co vytknout 👌
Rise of Cultures 策略 iox
Milujte tuto hru. Grafika je dobrá a úkoly jsou skvělé. Ale prosím o pomoc, od dnešního odpoledne se nemohu přihlásit do hry. 😫 Vymazal jsem mezipaměti a odinstaloval a znovu nainstaloval hru a stále se nemohu přihlásit. Opravdu bych ocenil nějakou pomoc.
Hra byla dobrá než byla udělaná aktualizace. Teď se mi neustále resetuje,přestává fungovat zpět do hlavního města z výroby surovin a vojsk. Taky nechápu proč musím čekat 16 hodin po splnění 5 úkolů Herkulese. Dnes jsem řešil problémy s podporou 4 hodiny. Už se mi nechce řešit další chyby v této hře a posílat časní další fotky. Upozorňovat na další chyby, které tuto hru dělají nehratelnou pro zábavu. Od toho tu je admin aby tato hra byla pro zábavu.
Celková hra je opravdu dobrá, ale jsou tu některé faktory, které mě štvou. 1. Rychlost výroby Rychlost výroby jídla a mincí jsou opravdu pomalé 2. Problém s stavitelem Zpočátku jsem byl rád, že jsou tu nějací stavitelé manu, ale po několika dnech hraní Mám pocit , že by mělo být více stavitelů , protože potřebujeme stavitele pro každou věc , jako je výroba , školení , takže žádám lidi , aby zvýšili počet stavitelů a zkrátili dobu výroby ... Celkově je hra opravdu opravdu dobrá .
Zábavná civilizační hra s dobrou herní mechanikou. Chybí tam události a aliance jsou docela k ničemu - v top 100 je spousta osamělých hráčů. Je nepříjemné, že si nemůžete vybrat, koho vyměníte - pokud hráče klepnu, rád bych s ním mohl komunikovat/ ho různými způsoby - teď to není možné. Nepříjemné je také to, že v okně 100 nejlepších nevidíte jazyk aliancí.
Dobré tempo a příjemné. Bitvy o přání však byly o něco jednodušší.
Burning Sky: Aircraft Combat 3D Arkada fjpr
Nechápu, proč v Egyptě nejsou nové budovy na stejné úrovni jako již postavené. Jako je to v hlavním městě. Totéž platí pro objekty, které odstraním z pozemku z důvodu nedostatku místa a po nějaké době si chci postavit znovu. Začínám opět od 1. úrovně. Stojím mě to znovu hodně času a surovin. Bylo by fajn, kdyby se mohly ukládat do nějakého depozitu a z něj si vybírat objekty dle potřeby a na stejné úrovni, v jaké byly uloženy.
Do dnes fajn a super. Teď jsem zamrzlá na inventáři Hydry a nelze se hnout.
dobrá hra. Mozna by neskodilo pridat trochu zpestreni ohledne jidla. Mohlo by se spotřebovat. Kolik je pracovniku tolik jidla ubude. Každopádně by to bylo za nějaký čas nebo za den.Ubírám hvězdu za neznalost údržby, žádné info, hláška o vypnutí serveru. Opět zmařený boj v honu za pokladem.
Líbí se mi to, tato hra je jedinečná, když upgradujeme budovu, a můžeme vidět nový vzhled. Je vzácné najít hru jako je tato
Pěkná a zábavná hra dobré zpracování výborná podpora a dá se hrát bez nakupování. Přivítáme české a slovenského hráče v alianci Gomora 🙌🙌
Rise of Cultures حکمت عملی dfci
Hra, kde se nikdy nikam nedostanete, protože budete mít vždy cokoli, co potřebujete. Potřebujete stavět? Nebudeš mít dost místa. Potřebujete pracovníky? Ani ty mít nebudu. Potřebujete materiály? Ani na to nemysli. Potřebujete vybojovat tisíc bitev, jen abyste získali více půdy? Nechte hráče nejprve prohrát spoustu bitev a poté je odměňte malým kouskem země. Hra, která se nejen plazí hlemýždím tempem, ale navíc vás ničím neodmění. Jak pokračujete, je to pomalejší a nemožnější.
Kdysi jsem hrál od InnoGames podobné dvě hry. Tato je sice graficky lépe propracovaná, ale to je asi tak jediné, co by se dalo hodnotit kladně. Vadí mi, že můžu stavět jen velké množství budov, průběh bitev nemohu nijak ovlivnit (jsou to automatické boje - boje ve stylu tahové strategie jsou mnohem lepší) a navíc je to opět hra na zdlouhavé čekání a bez konce. Několik let stále se opakující rutina, která vás neustále bude lákat si něco koupit. Lituji, ale potřetí už do toho nechci spadnout.
Hrál jsem tuto hru dlouhou dobu a miluji ji, ale narazil jsem na vše a nedovolilo mi nic umístit a musel jsem hru odinstalovat a obnovilo to mou hru zpět do doby kamenné
Hra vypadá graficky pěkně. Hratelnost je fajn. Ale než ji začnu více hrát a utrpět tam případně peníze. Zajímalo by mě jak je to ohledně jiných hráčů? Vidí je člověk na mapě? Můžeš na ně útočit? Obchodovat atd?
Úžasná hra, návyková na hraní. Jediný problém, který mám, je přijímání drahokamů pro urychlení výroby, ale stále můžete hrát až do konce
Upřímně docela dobrá hra. Soubojový systém je dobrý a příjemný, není zde milion různých zdrojů, které musíte sledovat, postup nepůsobí uspěchaně a celkově je to opravdu dobrá hra.
Hra se mi moc ale moc libi dosahl jsem Minojske civilizace a je to moc fajn. Ale chtelo by to neco jako hradby kde mohu branit svoji kulturu pred ostatnimy hraci nebo bitvy v aliancich doufam ze to jednou do hry prijde a pak uz to bude skvely jo a trochu bych zrychlil vyrobu vseho zdroje chce to nejako vyzvu a vic aktivnich veci krasnej priklad neco jako Art of Conquest vice bitev a tak Dekuji
Edit: Přišlo mi to nudné. Nudné bitvy, budování, zabírání území, výcvik jednotek... opakování. Předražená nuda. Trochu mi to připomíná Castleville v novém kabátě (např. obsadit území bitvou). Grafika je pěkná a na prvních úrovních jsem zatím nenašel žádnou chybu. Odinstalováno. Přečtěte si další recenze atd.
Skončil jsem, mám dost hry, která se zastaví, zastaví a zamkne pokaždé, když vstoupím do hry, asi na 10 minut a pak se to vyhladí. Jinak je to skvělá hra. Ale já mám prostě nulovou toleranci ke špatnému programování.
Rise of Cultures Stratégie pkm
Super hra s pěknou grafikou. Hlavně se nemusíte bát, že vás hledáte vyplnění, když nejste ve hře. Boje jsou přehledné a fajn.
Je to dobrá hra, hraju od června a jsem v byzantské éře a stále hraji každou druhou hodinu, myslím, že jedním z důvodů je to, že to není Pvp, takže nejste neustále napadáni! Je to hra s mírným tempem, je to maraton, nikoli závodní hra. Milujte bitvy, protože jejich strategické pozice jsou vším. Aliance jsou dobré, ale potřebují více zapojení, jako je darování nebo pomoc s dobou upgradu. Skvělá hra 🎮 👏
Spouštím tuto hru na Galaxy S21 a neustále se zpožďuje a zamrzá. Po době kamenné vše vyžaduje tolik zlata, že budete muset celý den čekat, než budete moci upgradovat své jednotky. Přístup této hry s vysokou platbou za hraní je velkým zklamáním.
Pěkná hra na odreagování. Jen mě tu bohužel chybí záložka kde by člověk měl soupis budov co vlastní a na jaké úrovni jsou ( takový hromadný info aby člověk nemusel klikat na každou budovu zvlášť)a třeba i s proklikem na vylepšení
Po 3 letech Forge a 3 roky Elvenaru to vypada slibně, snad to taky tak bude Očekávání se neplní, už v Mínojské fazi to zacina nudit Boje jsou frustrujici, je jich moc, je nutne je udelat, pruda - dalsi hvezda dolu ... za dalsi vesnicku bod nahoru
Rise of Cultures ยุทธศาสตร์ xfb
hra byla dobrá až do dneška, kdy zamrzla a nedovolila mi nic dělat.
Nevidím příliš mnoho, co by se odlišovalo od podobných her pro správu zdrojů, rozhraní je v pořádku, frekvence „incidentů“ není tak dobrá a neočekávejte dlouhé hraní, aniž byste za to něco zaplatili. To znamená, že mě to baví.
Tato hra se platí za výhru. Při čekání na vylepšení věcí si můžete nechat narůst vousy. Nízké RSS a absolutně nulové odměny.
Koupil jsem si 200 drahokamů, které mi nebyly připsány na účet. Už asi 3 den se hádám s podporou, která mi tvrdí, že jsem drahokamy dostal, jenže opak je pravdou. Mají v tom bordel, pořád nějaká chyba, takže se nedivím, že mají chyby i v nákupech.. S podporou jsem hoodně nespokojen
Je to opravdu zábavná hra, ale z nějakého důvodu se ji pokusím otevřít a vrátí se na domovskou obrazovku a hra nemá v budoucí aktualizaci opravu plz
Hra je naprosto super až skoro návyková ale už pár dní výpadky a to tak že hra se nedá hrát .když hra fungujem 101% .ale uvažuji že hra se odinstaluje.
celkem dobrý